Armbandjes maken populaire workshop

Workshop armbandjes groep 5 005

Geconcentreerd aan het werk

De afgelopen weken konden de kinderen van groep 6 t/m 8 weer deelnemen via ‘Het Veldboeket’ aan de workshop armbandjes maken. Vorig jaar zijn er ook een paar workshops geweest en er is inmiddels een groepje meiden dat alle workshops heeft gevolgd en een hele verzameling mooie gekleurde armbandjes heeft. Van alle scholen die aangesloten zijn bij ‘Het Veldboeket’ zijn de kinderen welkom. Van onze school zijn er ook een paar enthousiastelingen die trouw komen. Nova Zoetebier en Kayleigh Hup zijn trouwe bezoekers en zelfs Chloë Hup (inmiddels al van school af) komt nog steeds langs en knoopt dan weer een paar armbandjes in elkaar.

Afgelopen woensdagmiddag is er een workshop geweest speciaal voor de kinderen van groep 5. Een aantal kinderen, onder wie ook één jongen,  wilde het wel eens proberen. Gillian, Maud, Chloë en Darron hadden het zeker in de vingers. Na een uurtje gingen ze allemaal met een paar mooie armbandjes naar huis.

Er worden nog 2 workshops gehouden voor de kinderen van groep 6 t/m 8. Kijk op www.sportpas.nl of vraag het juf Louky. Het is altijd erg gezellig!!! Misschien tot ziens/knoops!

Kijk hier voor de foto’s