Voetbaljongens uitgeschakeld

Jongensvoetbal 2014 013

Jongensteam helaas uitgeschakeld

De voetbaljongens uit groep 8 van onze school zijn er gisteren niet in geslaagd zich te plaatsen voor de kwartfinales van het schoolvoetbaltoernooi. Tijdens de poulewedstrijden wonnen zij maar één wedstrijd en dat leverde simpelweg te weinig punten op voor deelname aan de volgende ronde.

De eerste wedstrijd, tegen De Wegwijzer, beloofde nog veel goeds. Myron en Thijmen tekenden allebei voor een doelpunt; de 2-0-overwinning was een mooie start van het voetbaltoernooi!

Tegen de buren van De Mirt ging het minder goed; onze jongens verlóren nu met 2-0. De laatste wedstrijd in poule B was tegen de Willem van Oranjeschool. Hoewel de jongens uitgerust en goed gevoed aan de start verschenen en vol goede moed waren, moesten zij toch het onderspit delven; na 20 minuten fanatiek voetbal werd het helaas toch 3-0 voor de tegenstander. En daarmee waren de jongens definitief uitgeschakeld voor de kwartfinale.

De meisjes uit de groepen 7 en 8 spelen vrijdagmiddag 3 oktober vanaf 16.00 uur bij VV DOS om de titel Voetbalkampioen van Kampen. Ondanks dat de jongens zich níet hebben geplaatst, gaan we ervan uit dat zij massaal naar DOS gaan om hun klasgenoten aan te moedigen! Meiden: veel succes!!

Kijk hier voor de foto’s