Afsluiting Kinderboekenweek 2014 groot succes!

Boekenmarkt 014

Prachtige taarten waren gebakken.

De afsluiting van de Kinderboekenweek met een kinderboekenmarkt en spelletjesfestijn is een heel groot succes geworden.

We waren blij verrast te zien dat veel kinderen enorm hun best hadden gedaan op het maken van een feestcake en/of een feestmuts.

Op het podium stonden en hingen de prachtigste creaties.

De uiteindelijke winnaar van de versierde cake, gekozen door juf Gerrie en juf Ada, is geworden Jasmijn uit groep 3. Daan uit groep 2 is de winnaar geworden van de versierde muts. Beide kinderen hebben een boekenbon gewonnen.

De spelletjes en boekenmarkt werden goed bezocht, maar het meest succesvol was de kraam met de verschillende soorten cake. Kiezen was moeilijk daarom kwamen veel kinderen, maar ook een enkele volwassene, meerdere keren terug.

De uiteindelijke opbrengst is : € 500,-

Hier zijn we heel erg blij mee en we gaan dit geld besteden aan de aanschaf van nieuwe boeken voor de schoolbibliotheek.

We willen iedereen bedanken die op wat voor manier dan ook heeft geholpen om dit feest tot een succes te maken!!

Kijk hier voor meer foto’s