‘Waar is Watte’

Waar is Watte 015

Fotoshoot

Het zag er in de groepen 5 vrijdagmorgen 24 oktober erg somber uit. Alle kinderen waren gekleed in donkere kleuren. Dat was omdat Joël van Held en Bloem producties een mooie zoekposter met ons ging maken. De donkere kleren waren voor de fotoshoot.

Erg spannend allemaal.
De hele ochtend waren we druk met ontwerpen en tekenen. Voor het zover was, hadden we een woordweb gemaakt in beide groepen met als onderwerp ‘zintuigen’. Daarna moesten de figuren op een grappige manier een afbeelding vormen.
Toen kon voor Joël het fotograferen beginnen. Zoals de groepjes het bedacht hadden, gingen ze op de foto met gestreepte truien en
grappige spullen. Gelukkig waren de moeders van Chloë, Lars en Ivy er om te helpen met verkleden. Klasse! Ook de juffen moesten zich verkleden om op de poster te komen, maar die hadden een héél ander pak aan! Ondertussen moesten er grappige woorden bedacht en getekend worden om ook nog dingen op de zoekposter te verstoppen. Een geweldige ochtend!

Reacties:

* We zouden dit veel vaker willen doen!
* Vooral de fotoshoot was leuk.
* Joël hielp ons om om gekke grappige dingen te verzinnen.
* Ik ben erg benieuwd hoe ik op de poster sta.
* Joël kon heel goed uitleggen wat we moesten doen.
* Superleuk!!
* Joël kon heel goed helpen bij het tekenen.
* De fotoshoot vond ik heel spannend!
* Het bedenken van de grappige woorden was leuk.

Kijk hier voor de foto’s