DvD-jongens trefzeker in trefbaltoernooi

Trefbaltoernooi 004

Het winnende team

Gisteren was er een zeer geslaagde middag in Sporthal De Reeve. Er deden ongeveer 60 kinderen mee met het trefbaltoernooi voor groep 7 & 8. Er waren teams van De Dirk van Dijkschool en de Morgenster. De middag stond in het teken van gezellig en sportief met elkaar een toernooi spelen. Op sportief gedrag moest af en toe nog wel even gewezen worden, maar de finale was echt super spannend en zeker sportief te noemen. We speelden wedstrijden van 10 minuten, zo ook de finale. Na 5 minuten kwam De Morgenster op voorsprong. Er was nog tijd voor revanche. Na 2 minuten was het veld van De Morgenster leeg en stond het dus gelijk. In de allerlaatste seconden van de wedstrijd werden de laatste spelers van De Morgenster afgegooid en had de Dirk van Dijkschool gewonnen. De jongens vierden met elkaar een feestje en werden sportief gefeliciteerd door het verliezende team.

Kijk hier voor meer foto’s