Nationale voorleesdagen!

IMG_0009

Boer Hanjo leest voor

Voorlezen. Elke dag een feest! Maar woensdag 21 januari was het wel heel speciaal. De Nationale voorleesdagen gingen van start met een heerlijk ontbijt en een voorleesgast. Ook peuterspeelzaal “de Vlieger” zat al vroeg aan de krentenbollen en
broodjes. de hele week hadden de juffen de kinderen al voorbereid op het boek: “Boer Boris”. Het boek wat centraal staat tijdens de nationale voorleesdagen van 21 tot 31 januari. De bekendste boer van Kampen was uitgenodigd om het boek te komen voorlezen. Boer Hanjo, van de kinderboerderij Cantecleer, kwam niet alleen de peuters voorlezen, maar ook de kinderen van groep 1a van de Dirk van Dijkschool, zij kwamen gezellig even terug in de peuterspeelzaal.. Het was een feestje. Gespannen luisterden de kinderen naar het avontuur van boer Boris die op vakantie gaat naar zee en alles van huis mee neemt om een dagje uit te zijn.

Kijk hier voor een paar foto’s