Museumspeurders gr 5b

Groep 5a naar het museumr 013Dat waren we inderdaad op vrijdagochtend 23 januari. Met een speurderskoffer in de hand gingen we door het Stedelijk museum. Af en toe kwam de loep er aan te pas om iets van dichtbij te bestuderen. Een boekje met vragen kregen we mee om in te vullen. Ook de Schepenzaal hebben we bekeken. Jammer genoeg brandde de open haard niet. Het was daar erg koud maar wel mooi om te bekijken.

Aan het einde van de rondleiding werden we ontvangen in de kelder van het museum en mochten wij een kunstwerk maken.

Een hele leuke en leerzame ochtend met als cadeautje op de terugweg een heel dun laagje sneeuw!!

Ook groep 5a is naar het museum geweest. Een verslag daarvan staat in de schoolkrant.

Kijk hier voor de foto’s van groep 5a

Foto’s groep 5b volgen!!