Pink Floyd Project

Hoe spannend kan het zijn. The Pink Floyd Project een tribute band die op zou treden in de Music Club in Kampen vroegen of kinderen van de Dirk van Dijk school mee wilden doen.

Pink Floyd optreden 003

Pink Floyd Project

In het nummer ‘Another brick in the wall’ wordt er gezongen door schoolkinderen in uniform. Het liedje gaat over schoolkinderen in Engeland, die in opstand komen tegen de ontzettend strenge regels van de kostscholen.
Er werd op school geoefend met de mensen van de band. Er was een begeleidster, die vertelde hoe het moest klinken en wat belangrijk was.

Vrijdagmorgen in school in uniform oefenen, dat zag er al heel echt uit!
En …………….toen was het zover. Héél erg spannend. Om kwart over 6 vrijdagavond moesten ze er al zijn om te oefenen. De show zag er geweldig uit. Voor alle vader en moeders en juffen was het ook heel spannend. De licht- en lasershow was prachtig. Voor iedereen veel om van te genieten. Wel twaalf bandleden en nog een zangeres, die met de echte Pink Floyd heeft gezongen, n.l. Durga Mc Broom. Een zangeres met een prachtige stem.
En ja toen begon het echt voor ons. Ze deden het gewéldig. Het eerste deel moest heel boos klinken. Ze waren het allemaal zat, die idiote regels op school.! Het lukte onze kinderen héél héél goed! Het zag er ontzettend cool uit.

Aan het eind van het nummer gooien ze de stropdasjes van hun uniform weg en de meisje doen de rare strakke vlechtjes uit en gingen ze helemaal uit hun dak.

Super, super gedaan! Wat was iedereen trots!!