Bovenbouw viert meester- en juffendag

Meester en juffendag bovenbouw 004Een nieuwe traditie lijkt geboren! De meester- en juffendag was ook dit (tweede) jaar zó’n succes dat we ons haast niet kunnen voorstellen dat dit meteen de laatste was. Meester Yuri en de 7 juffen van locatie Bovenbouw vierden woensdag gezamenlijk hun verjaardag en deden dat met leuke en originele spellen, waaraan alle kinderen in toerbeurten konden meedoen. Behalve sjoelen en bingo (altijd leuk vanwege de strijd om de meeste punten en mooiste prijzen), waren er ook vier-op-een-rij, een soort steen-papier-schaar en een speurtocht waarin kinderen op zoek moesten gaan naar de werkelijke plek van dat wat op de foto was te zien. Tussendoor waren er lekkere traktaties en ten slotte nog een ijsje. Kinderen, ook jullie bedankt voor de gezellige dag!!

Kijk hier voor de foto’s