De dj draait door

Misschien een vreemde titel voor een bericht op deze site maar niet als u zich bedenkt dat dat de naam was van de afscheidsmusical van de groepen 8. Na weken van liedjes oefenen, teksten leren en scènes in elkaar zetten, was het afgelopen vrijdag eindelijk zover: de uitvoering op het podium van Quintus. De ochtendvoorstelling was bedoeld voor de kinderen van de groepen 3 tot en met 5 en die van de middag voor de groepen 6 en 7 – en toen stonden de kinderen al te spelen en te zingen alsof hun leven er van afhing! Maar het klapstuk van de dag was de avondshow, speciaal voor vaders, moeders, broers en zussen. De schoolverlaters speelden de sterren van de hemel en lieten overduidelijk blijken dat zij de afgelopen jaren méér hebben geleerd dan rekenen, taal en spelling.

Verderop de deze site heel veel foto’s!