Meiden voetballen zich naar halve finale

Schoolvoetbal meisjes 2015 064

Het meisjesteam

Vorige week woensdag was het weer zover: het jaarlijkse school voetbaltoernooi. De eersten die het spits mochten afbijten waren de meiden uit de groepen 8, samen met een aantal meiden uit de groepen 7. Na het volgen van een paar trainingen, die werden gegeven door de vader van Kirsten, waren zij er helemaal klaar voor. Tijdens de eerste wedstrijd tegen de Koningin Emmaschool wonnen de meiden met 2-0. De tweede wedstrijd tegen De Fontein eindigde in een 3-1 voor de Dirk van Dijkschool. De laatste wedstrijd, die behoorlijk spannend was, eindigde na hard werken in een 1-1 gelijk spel. Hierdoor hadden onze meiden een plek veroverd in de halve finale. Deze zal vrijdagmiddag 9 oktober plaatsvinden bij KHC. Kortom, wordt vervolgd… en heel veel succes meiden!

Kijk hier voor meer foto’s