… en dan is het kerstvakantie!!!

Kijk voor de Kerstfoto’s hier

Dit is een van de laatste berichten, zo niet het laatste bericht, dat we dit jaar op de site plaatsen 😉

Het gaat onder andere over de laatste schoolweek van 2015, een week die traditiegetrouw rommelig maar supergezellig was. Hoogtepunt was natuurlijk het kerstdiner. Ook dit jaar hadden de kinderen en hun ouders/verzorgers voor de heerlijkste hapjes gezorgd!

En zo kon het gebeuren dat de feestelijk uitgedoste kinderen gehaktballetjes met pindasaus afwisselden met baklava, fruitspiesjes mixten met Turkse oliebolletjes, patat met kokoskoekjes en vissticks met in chocola gedoopte aardbeien.

Kijk hier voor de foto’s. Er volgen er nog meer!!!!!

Verder werden de kerstbomen, lampjes en versierselen weer opgeborgen en verdwenen alle knutsels en tekeningen uit de lokalen en van de prikborden. Toen ook de laatste toetsen en lessen klaar waren, werd de laatste schoolweek van dit kalenderjaar in ontspannen sfeer afgesloten met een gezellige decemberfilm.

En daarmee is ook een einde gekomen aan een zeer bewogen jaar. Het team gaat het er daarom ook even van nemen, de komende twee weken. Wij wensen u en de uwen allemaal hele fijne feestdagen, een heerlijke vakantie en een gezond en vreugdevol 2016. Tot maandag 4 januari!!