Kleurwedstrijd VVN

download

In december hebben een heleboel kinderen meegedaan met een kleurwedstrijd. We kregen van Veilig Verkeer Nederland het volgende mailtje:

Nogmaals bedankt dat jullie hebben meegedaan aan de VVN Zichtbaarheidsactie. Wij zijn onder de indruk van de vele reacties die wij van alle scholen hebben ontvangen.

Wij  hebben alle 466(!) inzendingen bekeken en dit heeft ons iets meer tijd gekost dan verwacht maar het is ons gelukt om per leeftijdscategorie (groep 1-2, groep 3-6, groep 7-8) de leukste, mooiste, grappigste en meest originele kleurplaten en banners uit te zoeken!!

 

Vanaf vandaag kan er gestemd worden op de geselecteerde inzendingen. Ben je benieuwd naar de kleurplaten en banners die wij na veel wikken en wegen geselecteerd hebben? Wil je weten of een van jullie inzendingen er bij staat?  Help nu jóuw favoriet aan een mooie prijs van Veilig Verkeer Nederland! 


Kijk en stem via:  

–      Facebook URL >  https://www.facebook.com/verkeersouders.nl/app/716727368471383/

–      Typeform URL > https://nlnl.typeform.com/to/uXcq0z

 

Stuur de link zoveel mogelijk door naar school, ouders, vrienden, opa’s en oma’s, sportmaatjes en burenof plaats hem in de schoolnieuwsbrief zodat er veel gestemd kan worden op de mooiste kleurplaten en banners. Er kan tot uiterlijk 31 januari aanstaande gestemd worden waarna wij de winnaars bekend maken.

Stem je mee?