Sponsorloop voor aanschaf voetbalhekken

hardlopen_cartoonDe leerlingenraad heeft een sponsorloop georganiseerd voor de aanschaf van hekken om het voetbalveld op het plein. De reden voor de voetbalhekken is: de bal wordt best vaak over het schoolpleinhek geschoten, waardoor er soms auto’s worden geraakt. Kinderen moeten over het hek om de bal te halen. Dat is onveilig. Om dit te voorkomen, willen we hekken om het voetbalveld. Omdat het te veel geld kost, hebben we een sponsorloop georganiseerd. Die is op vrijdagmorgen 15 april op en om het plein van de locatie bovenbouw.

  • 5a:          8.30 t/m 9.00
  • 6a:          9.00 t/m 9.30
  • 6b/7b:   9.30 t/m 10.00
  • 7a:          10.30 t/m 11.00
  • 8a:          11.00 t/m 11.30
  • 8b:          11.30 t/m 12.00

De kinderen gaan de komende dagen langs de deuren om te vragen of ze gesponsord mogen worden. Ook wordt het gevraagd aan ouders, familie enzovoort.

De kinderen hebben tijdens het rennen gewoon hun eigen kleding aan en iedereen krijgt een eigen stempelkaart. Daarop wordt afgestempeld hoeveel rondjes je hebt gerend. Directeur Jan Hollander doet het startschot.

Geschreven door: Ilse de Man en Anne Torenbeek.