Sponsorloop voor voetbalveld

WhatsApp-Image-20160513De groepen 5, 6, 7 en 8 hebben een zeer sportieve ochtend achter de rug. Het was namelijk de dag van de sponsorloop. En behalve dat de kinderen zelf zoveel mogelijk rondjes om de dependance renden, stonden ze ook klaar om hun medeleerlingen uit volle borst aan te moedigen.

De sponsorloop was georganiseerd door de Leerlingenraad. Die wil zoveel mogelijk geld inzamelen voor de aanschaf van een hekwerk om het voetbalveld op het plein.

Op dit moment is nog niet te zeggen hoeveel geld de kinderen bij elkaar hebben gelopen; ze moeten eerst langs hun sponsors om het op te halen 😉 Zodra de eindstand bekend is, zullen we ook dát nieuws op de site plaatsen.

Wat nog wèl vermeld kan worden, is dat Soufian Tamrouti uit 8b vanmorgen heer en meester was. Hij rende liefst  23 rondjes, 5 meer dan de kinderen die op een gedeelde tweede plaats eindigden.