Dirk van Dijk ziet Abraham

Aan alle leuke dingen komt een eind, zo ook aan het jubileumfeest op onze school. Twee dagen lang stond de hele boel op zijn kop. Lessen vielen uit, alle kinderen bleven over en samen met ouders en leerkrachten werd er vandaag gegeten, gedronken, versierd, gedanst, geknutseld, gespeurd en gebootcampt. Maar het onbetwiste hoogtepunt was natuurlijk de circusdag van gisteren, met als klap op de vuurpijl een heuse voorstelling voor een bomvolle tribune in sporthal Cellesbroek. Vijftig jaar Dirk van Dijkschool – het leukste schoolfeest van deze eeuw!

Er zijn bijna 1000 foto’s gemaakt dus u begrijpt dat het even duurt voordat die geplaatst zijn. Maar als het zo ver is, loont het zéker de moeite er eens uitgebreid voor te gaan zitten. Veel plezier ermee. En óp naar de volgende vijftig jaar!