Hulphond Archie bezoekt groep 7a

whatsapp-image-2016-12-02-at-12-08-56Groep 7a kreeg vanmorgen bijzonder bezoek: hulphond Archie en zijn vrouwtje Bianca. Zij waren naar school gekomen voor een gastles over het leven en de werkzaamheden van de driejarige bruine labrador.

Bianca vertelde waarmee Archie haar dagelijks helpt (jas en schoenen uittrekken, wasmachine uitpakken, een op de grond gevallen voorwerp oprapen…) en Archie liet zien hoe (goed) hij zijn opdrachten uitvoert. Dankzij de hulphond houdt Bianca dagelijks aanzienlijk meer energie over voor leuke dingen dan voorheen en voelt zij zich een stuk zelfstandiger. En Archie? Die doet niets liever dan zijn vrouwtje helpen. In ruil voor aandacht en liefde. En hondenbrokjes natuurlijk 😉

De bedoeling is dat Bianca en Archie in de toekomst meerdere scholen gaan bezoeken.