Schoolkorfbal 2017

Deze slideshow vereist JavaScript.

Deze week werd het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi gehouden. Onze school deed met 7 teams mee met de groepen 5 t/m 8. Na de poulewedstrijden van maandag tot en met donderdag, waarin sportief en fanatiek gestreden werd om een finaleplaats, gingen uiteindelijk 3 teams door naar de finalepoule op vrijdagavond.

In de tweede klasse van groep 5/6 was het de beurt aan het B-team om de kwartfinale te spelen. Tegen de Engelenbergschool B werd met 2-1 gewonnen zodat we in de halve finale stonden. Helaas moesten we met 3-0 onze meerdere erkennen in de Rehobothschool B. In de strijd om de derde en vierde plaats waren we wel weer duidelijk te sterk voor de Kon. Emmaschool B. Met een 3-0 overwinning eindigde het team op een prachtige derde plaats!

Bij groep 7/8 moest het B-team het in de kwartfinale tegen het Stroomdal B. Deze wedstrijd werd met 2-1 gewonnen. In de halve finale was echter de Rehobothschool B met 2-0 te sterk zodat onze school om de derde en vierde plaats moest strijden tegen de Mgr. Zwijsenschool. Hier werd duidelijk met 2-0 gewonnen dus team B werd derde in de tweede klasse aspiranten.

In de derde klasse  van groep 7/8 moest het D team tegen de Willem van Oranjeschool D. Via een 2-1 overwinning tegen de Willem van Oranjeschool in de halve finale kwam het team in de finale. Na een spannende strijd werd ook deze gewonnen. Met een 2-1 winst tegen de Rehobothschool C werd de Dirk van Dijkschool eerste van deze klasse!

Alle winnaars van harte gefeliciteerd maar jullie hebben allemaal ontzettend hard gestreden. Top! Alle ouders die zich ingezet hebben als coach of trainer, ontzettend bedankt.

Kijk hier voor de foto’s