Actie primair onderwijs

WhatsApp Image 2017-06-29 at 14.34.58Afgelopen dinsdag 27 juni hielden wij, net als de meeste bassischolen in Nederland, onze deuren voor één uurtje dicht. Dit om de politiek te laten weten dat we met een groot onderwijs- maar vooral maatschappelijk probleem te maken hebben.
’s Middags kwam er van veel scholen in Nederland een leerkracht en een ouder naar het Malieveld in Den Haag om hun stem te laten horen. Namens de Dirk van Dijkschool gingen meester Yuri, samen met Harry, opa van Sam uit groep 4 die kant op. Daar werd door de actiegroep ‘PO in actie’ de petitie, die maar liefst ruim 350.000 keer is ondertekend (!!!), overhandigd aan diverse politici. Nu hopen dat ze er ook echt wat mee gaan doen!

Wij willen alle ouders en familieleden zeer bedanken voor het tekenen van deze petitie!