Afscheid juf Wilma

Afscheid juf Wilma 009Het laatste bericht van dit schooljaar betreft het afscheid van juf Wilma, dat deze morgen dan toch echt definitief was. Onze collega heeft liefst 45 jaar op de Dirk van Dijkschool voor de klas gestaan!

In zijn speech stond algemeen directeur Rudi Meulenbroek even stil bij alle veranderingen die juf Wilma de afgelopen decennia heeft meegemaakt èn doorstaan. Ook vertelde hij dat de inspectie haar laatst had geroemd om haar didactische kwaliteiten. ‘Op díe juf moet je zuinig zijn!’ had de inspecteur hem aangeraden.

Tijdens de gezamenlijke koffie werden vanmorgen veel herinneringen aan voorbije jaren opgehaald en vloeiden uiteraard ook vele tranen.

Het zal voor het hele team een enorme verandering zijn, als we op maandag 4 september weer van start gaan zonder juf Wilma. Maar tot die tijd gaan ook wij vakantie vieren. Wij wensen u allemaal een hele fijne zonnige zomer!!

Kijk hier voor de foto’s