Groep 8 danst de school uit

Eindfeest 2017 357Met een geweldige slotavond vol muziek, dans en spectaculaire lichtshows kwam er woensdag dan toch een einde aan de carrière van de achtstegroepers op de Dirk van Dijkschool. Voor het ene kind was het een avond vol emoties, voor het andere een van blijdschap maar allemaal waren ze het erover eens: het was een geweldige tijd op de basisschool maar nu is het tijd om weg te gaan.

De afscheidsdag begon ’s morgens met een puzzeltocht langs vijf adressen in de wijk. Bij elke woning moesten de kinderen een opdracht uitvoeren. In ruil voor een goed resultaat kregen ze een letter waarmee ze uiteindelijk het woord ‘neonparty’ moesten vormen, het woord dat het thema van de slotavond aangaf.

’s Middags waren de kinderen druk met de voorbereidingen voor de avond. Galajurken, schoenen met hoge hakken, kostuums en neonstropdassen en -bretels…. oorbellen, gelakte nagels, ingewikkelde kapsels of juist opgeschoren koppies…. úren waren ze ermee zoet.

Om halfzes werden ze in de dependance verwacht. Eenmaal binnen konden ze hun ogen niet geloven: een heus galadiner, compleet met servetten in neonkleuren en damasten tafellakens!

Na het diner kwam de limousine voorrijden, die de kinderen vervolgens naar de Zilverschoon reed, waar de rode loper al voor hen uitgerold was. En na een glas kinderchampagne en de gebruikelijke foto’s, was het eindelijk tijd voor het feest waarnaar ze zolang hadden uitgekeken.

Kijk hier voor de foto’s