Kinderboekenweek gruwelijk eng…

Opening Kinderboekenweek 012… maar niet heus 🙂

Maar ‘Gruwelijk eng’ is wèl het thema van de kinderboekenweek van dit jaar. Dat betekent dat er de komende tien dagen vooral veel aandacht uitgaat naar enge, spannende of zelfs angstaanjagende verhalen of details in kinderboeken.

In verband met de start van de kinderboekenweek kwamen veel kinderen vanmorgen griezelig verkleed (of verkleed als een griezel) naar school. Maar ook de juffen en meester Yuri zagen er eng uit!

Als cadeau kregen alle groepen een spannend boek. Daarnaast waren er voeldozen. Alleen al het gáán voelen was eng, laat staan het betasten van de onbekende  griezelige voorwerpen die erin zaten! (Maden, wormen en oogbollen – ofwel gekookte macaroni, spaghetti en eieren;))

Wij wensen alle kinderen de komende periode heel veel griezel-… eh… lees-plezier!

Kijk hier voor de foto’s