Voetbaltoernooi jongens

Woensdag 4 oktober vond het voetbaltoernooi voor de jongens plaats op sportpark de Maten. In de eerste wedstrijd tegen de Rehobothschool werd met 1-1 gelijk gespeeld met een doelpunt van Brian. De Emmaschool had de pech een eigen doelpunt te scoren. Hierdoor werd met 1-0 gewonnen. Het Stroomdal werd op een gelijkspel gehouden door een doelpunt van Bjørn. De kwartfinale werd gewonnen tegen de Marnixschool. Zo werd een plaats in de halve finale behaald. Deze werd gelijk in de reguliere speeltijd en moesten penaltys de beslissing brengen. Helaas was de Morgenster iets gelukkiger daarmee en moesten we strijden om de derde en vierde plaats. Helaas verloren we deze van de Rehobothschool. Maar toch een geweldige prestatie om vierde van Kampen te worden!!

Kijk hier voor de foto’s