School in beweging

Opening thema School in beweging 007Oftewel: het nieuwe thema waar de hele school zich de komende periode mee gaat bezighouden. Dat kan te maken hebben met sport, de Olympische Spelen die eraan zitten te komen of de techniek die wordt gebruikt om een achtbaan in beweging te krijgen maar ook met groei en bloei, de werking van het lichaam en het belang van gezond eten en drinken.

Het thema werd vanmiddag geopend met het vormen van een ketting van alle kinderen tussen de beide schoolgebouwen. Kleuters liepen aan de hand van leerlingen uit groep 8 en kinderen uit groep 3 liepen samen met de kinderen uit groep 6; op deze wijze werden vooral de onderlinge band en betrokkenheid benadrukt.

Daarnaast gaven de kinderen elkaar vijf hoepels in de kleuren blauw, zwart, rood, geel en groen door, de kleuren van de ringen van de Olympische Spelen – de ringen op hun beurt symboliseren de vijf continenten die aan de Spelen meedoen.

De Olympische Spelen wórden nog geopend, ons nieuwe thema ís inmiddels geopend. En we hebben er zin in!!

Kijk hier voor meer foto’s