Nieuwe juffen in groep 7

WhatsApp Image 2018-02-09 at 16.33.15Groep 7 had vandaag twee nieuwe juffen in de klas: Mila Woning en Chelsea de Vente. Normaal gesproken zitten deze meiden ín de groep, nu stonden ze er voor een dag juist vóór. Hiermee voldeden ze aan een opdracht uit hun map vol Levelwerk. Daarnaast was het ook een goede oefening voor Chelsea en Mila want zij willen later dolgraag juf worden.

Het was geen eenvoudige klus, een dagje lesgeven. Ze volgden het programma van juf Esther en dat betekende dat er óók getaald en gerekend moest worden en dat ze de boekenbeurt van Jahnilo moesten beoordelen. Ook hadden ze een gymles in elkaar getimmerd (aliën island) en twee knutselopdrachten voorbereid. Maar de eerste knutsel was zó ingewikkeld (ook juf Esther had hulp nodig!), dat ze aan de tweede niet eens waren toegekomen.