Groep 1 t/m 5 naar atletiekbaan

 

Afgelopen donderdag zijn we in het kader van ons thema “School in beweging” met de groepen 1 t/m 5 naar de atletiekvereniging Isala 96 geweest. Het was een zonnige winderige dag. De kinderen hebben kennis gemaakt met verschillende onderdelen: hoogspringen, verspringen, sprint, bal werpen, kogelstoten en lange afstand lopen.

Veel verborgen talenten kwamen naar boven borrelen. Mooi om te zien. Lachende gezichten en rode wangen. Ook bij de vele ouders en opa’s en oma’s die ons geholpen hebben. En speciale dank gaat uit naar Olaf die bij ons op school in groep 8 zit. Hij was er de hele ochtend om te helpen. Fantastisch. En natuurlijk ook dank aan Isala 96 dat we gebruik mochten maken van alle spullen en de baan. We komen zeker nog eens terug.

Kijk hier voor de foto’s