Wervelende thema-afsluiting

 

Met een wervelende sportmiddag is donderdag gezamenlijk een punt gezet achter het thema School in beweging. Kinderen uit de bovenbouw zijn weken beziggeweest met de voorbereiding van deze middag maar het resultaat mocht er zijn!
Op beide schoolpleinen was een circuit uitgezet met tien activiteiten. Die varieerden van spijkerpoepen tot eier-estafette en van stoelendans tot zaklopen. Tussendoor was er voor ieder kind een bakje fruit en een beker water en na afloop kreeg iedereen een oorkonde en een mandarijn. Het leukst was echter de samenstelling van de deelnemende groepen: een combinatie van onderbouwers, middenbouwers en bovenbouwers.
Vanaf deze kant dank aan en complimenten voor Nick, Arne, Noah, Mila, Omid, Jason, Daniek, Olaf, Chloë, Norwin, Björn en Babette: jullie hebben voor een onvergetelijke middag gezorgd!

Kijk hier voor de foto’s