Super Schoolreis

De groepen 6 en 7 hebben deze week een Super Schoolreis beleefd, naar een bestemming die onze school nog niet eerder had uitgekozen. Het begon ’s morgens met een bezoek aan het Muiderslot, dat inmiddels meer dan 700 jaar oud is. De kinderen maakten kennis met de manier van leven van de ridders uit die tijd en maakten een rondwandeling langs en door de torens van het gigantische complex. Ademloos luisterden ze vervolgens naar het verhaal van de valkenier, die niet alleen een valk bij zich had maar ook twee bijzondere uilen. Maar het allerleukst was toch wel het watergordijn, dat in werking trad nadat er een film over de beheersing van het water in de omgeving van het slot was vertoond; de kinderen konden er – op deze snikhete dag – maar geen genoeg van krijgen!

Na de lunch vertrok de bus naar Almere, naar het SEC Outdoorpark. Tijd voor actie, spanning en sensatie, klimmen en klauteren en vooral: tijd om heeeel erg vies te worden. De foto’s vertellen de rest van het verhaal;)

Kijk hier voor de foto’s