Eindfeest groep 8

Eindfeest 2018 343Als laatste activiteit van het schooljaar vond op 18 juli het traditionele eindfeest van groep 8 plaats. Met een heerlijk zonnetje werd ’s morgens heerlijk gezwommen en gespeeld in het water bij het Loo in Oldebroek. Vooral het “bommetjes” kussen was heel populair. Om half 6 verzamelde iedereen zich weer in de locatie bovenbouw voor een heerlijk buffet. Om 18.15 werd iedereen in stijl met een limousine naar de hoofdlocatie gebracht. Daar barstte het feest met als thema Winter Wonderland (hoe toepasselijk met de hitte) los. Een echte DJ vermaakte iedereen in een prachtig versierde zaal. Om 22.00 was het dan echt over en uit! Onder toeziend oog van alle ouders werd afscheid genomen van elkaar en van de leerkrachten. Alle ouders die bij de organisatie betrokken waren nogmaals hartelijk dank en groep 8: heel veel plezier en succes!

Kijk hier voor heel veel foto’s