Kom erbij!

Opening thema Kom erbij 010Een betere titel dan deze konden we ons niet voorstellen, voor het eerste bericht van dit schooljaar op de website.

Kom erbij! gaat over ‘vriendschap’, dat ook het thema is van de Kinderboekenweek die bijna begint; de komende 8 weken zullen alle groepen zich met ‘vriendschap’ gaan bezighouden.

De opening van Kom erbij! had een vrolijk en feestelijk tintje. Op het plein van de middenbouw liepen twee clowns rond, die alle kinderen uitnodigden voor een polonaise. Na het openingswoord door meester Jan liepen de kinderen en enkele ouders door de lijsten die vorig schooljaar nog werden gebruikt bij het thema Het is een hele kunst. Ditmaal staat bij iedere bouw een lijst die kan worden gevuld en versierd met van alles wat met vriendschap te maken heeft.

Kijk hier voor de foto’s