Gezamenlijke afsluiting ‘Kom erbij’

Afsluiting Kom erbijj 001‘Kom erbij’, het eerste thema van dit schooljaar, had vandaag een wel heeeel letterlijke betekenis: de kinderen van de onder- en middenbouw hadden de bovenbouwers uitgenodigd voor een gezamenlijke afsluiting van het thema. En zo kwam het dat locatie Zilverschoon uitpuilde van gezelligheid. De door elkaar gehusselde kinderen kleiden, speelden met contructiemateriaal, deden een gezelschapsspel, dansten, luisterden naar een verhaal, knutselden, sjoelden, tekenden, maakten armbandjes of speelden buiten. En wat de kinderen ook deden: ze straalden van plezier. En mèt hen alle leerkrachten. Als het tweede thema nèt zo’n succes wordt als ‘Kom erbij’, hebben we straks een geweldige eerste helft van dit schooljaar beleefd!

Kijk hier voor meer foto’s