Opgeruimd staat netjes

Met het inzamelen van afgedankte puzzels, overtollige waxinelichthouders en vintage vazen of kleding is de Tormentil gisteren van start gegaan met het derde thema van Wereldwijs: Opgeruimd staat netjes. De bedoeling is dat er een kringloopwinkel wordt ingericht waar de spullen ook daadwerkelijk worden verkocht. Ook aan de Zilverschoon wordt gewerkt aan een winkel voor tweedehands spullen. Zodra de openingstijden bekend zijn, zullen wij u daarover informeren;)

Opgeruimd staat netjes gaat uiteraard verder dan het opruimen van schuren, zolders en garages. In feite draait het om duurzaamheid, een zeer actueel thema in deze tijd van klimaatonderhandelingen en scholierendemonstraties.

Mocht u vanwege uw werk of hobby een bijdrage kunnen leveren die in dit thema past of een gastles willen geven, dan bent u natuurlijk van harte welkom!