Bovenbouw ontvangt schrijfster Hebbus

De bovenbouw heeft vanmiddag bezoek gehad van kinderboekenschrijfster en illustratrice Joke Eijkenaar. De schrijfster is bekend van verschillende prentenboeken èn het boek ‘Hebbus’. Hebbus gaat over een gezin dat vanwege schulden in een kringloopwinkel woont. Het boek sluit helemaal aan bij ons huidige thema Opgeruimd staat netjes en onze eigen kringloopwinkels.

De schrijfster had nog een geweldige verrassing voor de kinderen in petto. Zij vroeg de kinderen na te denken over een (spannend) plot voor haar vierde boek in de Hebbus-serie. Het beste idee zal in het nieuwe boek worden uitgewerkt! Maar het allerleukst is natuurlijk dat de bedenker van het winnende plot met zijn/haar naam in dat boek zal worden opgenomen!