Intraverte

Intraverte

Op OBS Dirk van Dijk is het mogelijk om je zoon of dochter een begeleidingstraject van Intraverte te laten volgen. Intraverte werkt op 120 scholen in Nederland en begeleidt kinderen waarbij de ontwikkeling niet helemaal vanzelf gaat.

Hulpvragen
Intraverte begeleidt kinderen die bijvoorbeeld weinig zelfvertrouwen hebben, zich niet goed kunnen concentreren in de klas, moeite hebben met een scheiding of soms heel boos kunnen worden en eigenlijk niet goed weten hoe ze daarmee om kunnen gaan. Of misschien valt het op dat een kind vaak valt, zich houterig beweegt of schrijven nog erg lastig vindt? Intraverte helpt kinderen door aan te sluiten op de eigen ontwikkeling van een kind; dus via spel en beweging! 

Aanmelden

Mocht je twijfelen of jouw zoon of dochter ondersteuning zou kunnen gebruiken, dan kun je altijd overleggen met Intraverte of de leerkracht/intern begeleider. Klik hier om aan te melden.

Tarieven & vergoedingen

Het begeleidingstraject wordt vergoed vanuit de basis- en aanvullende zorgverzekering. Daarnaast zijn er eenmalige trajectkosten van 50 euro. Kijk voor meer informatie op: www.intraverte.nl of bel naar 0578-688127.