Ouder Mail

Week 25

Deze week gaan we verder met de halfjaarlijkse Cito-toetsen.

Maandag heeft groep 3 in het kader van het thema “Het is een hele kunst” een workshop over Picasso.

Dinsdag zijn alle kinderen vrij in verband met een studiedag!

Woensdag vieren de leerkrachten van de locatie Tormentil gezamenlijk hun verjaardag.

Donderdag heeft groep 4b/5b een workshop boetseren met zilverfolie. Dit ook in het kader van het kunstthema,

Afsluiting thema “Het is een hele kunst”

Maandag 16 juli van 18.00 – 19.00 organiseren we een activiteit ter afsluiting van het thema “Het is een hele kunst”. Wat voor activiteit dat is, houden we nog even geheim maar de ouders en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Zet dit dus vast in uw agenda!!

Zomerfeest (herinnering)

Woensdag 11 juli houden wij weer ons zomerfeest voor de groepen 3 t/m 8.

Wij hebben weer veel hulpouders nodig. Komt u ons ook helpen?

Aanmelden kan via: oudervereniging@dirkvandijkschool.nl

Commissie zomerfeest 2018

Geert, Joke, Kim en Tamara.

Van de MR (herinnering)

Oproep!

Vanaf schooljaar 2018-2019 zijn wij op zoek naar drie nieuwe ouders voor de medezeggenschapsraad.

Lijkt het je leuk om mee te denken en vragen te stellen over keuzes die gemaakt worden binnen de Dirk van Dijk?

Dan kun je je interesse kenbaar maken door voor 30 juni 2018 een mail te sturen naar: mr@dirkvandijkschool.nl

Vermeld je naam en groep van je kind in de mail, dan nemen wij contact met je op.

Voor meer informatie over de MR kun je kijken op de website van de Dirk van Dijk. Je vindt ons in het menu onder het kopje ‘Ouders’.

Laatste studiedag op 19 juni

Op dinsdag 19 juni houden we onze laatste studiedag van dit schooljaar. Het onderwerp zal zijn Thematisch werken. Alle leerlingen zijn die dag vrij!! In het oudernieuws week 26 komen we op het thematisch werken terug!

Nieuws van de BuurtSportCoach

Buitenschoolse activiteiten Het Veldboeket

Afgelopen donderdag was de eerste clinic van atletiek voor kinderen uit groep 3 t/m 5. De kinderen hebben kennisgemaakt met het startblok, balwerpen, verspringen en hardlopen. Het was een actief uurtje waar iedereen zijn best deed. Aankomende donderdag de tweede clinic met de andere onderdelen die bij atletiek horen.

Activiteiten Het Veldboeket:

• Kickboksen: Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. Daarnaast is het ook goed voor je zelfvertrouwen, conditie en kracht. 20 juni. Groep 5,6,7,8.

Meer informatie en inschrijven klik hier.

• Tetter je ter pletter: Ontdek in 4 lessen welk instrument het beste bij jou past. Wie weet speel je na deze lessen al wel een klein liedje. De eerste les is op 19 juni. Groep 3 t/m 8.

Meer informatie en inschrijven klik hier.

• Kennismakingscursus trommelen: De drumband van het Stedelijk Orkest doet het net een  tikje anders en daarom trommelen wij niet alleen op trommels, maar ook op olievaten, stoelen en wie weet wat nog meer. De cursus bestaat uit 3 lessen. De eerste les is op 27 juni. Groep 3 t/m 8.

Meer informatie en inschrijven klik hier.

• Scouting Hanzeluiden: Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Laat je uitdagen en ontdek Scouting!

Inschrijven voor meerdere leeftijdscategorieën klik hier.

Daphne Noordman

Buurtsportcoach Het Veldboeket & IJsselmuiden

E-mail: bsc.daphne@hotmail.com
Werkdagen: Ma – Di- Wo- Do        Facebook: www.facebook.com/BuurtSportCoachHetVeldboeket/

Jaarplanning

Wekelijks vindt u de activiteiten voor de komende week in het oudernieuws. Alle activiteiten vindt u via deze link.

Inschrijving nieuwe kleuters

Wordt uw zoon/dochter dit kalenderjaar 4 en komt hij/zij bij ons op school dan zouden we het erg fijn vinden de inschrijving zo snel mogelijk te ontvangen. Informatie en inschrijfformulieren bij Jan Hollander

Wij proberen zo veel mogelijk via de mail te communiceren met ouders om zo papier uit te sparen. Ook maken we veelvuldig gebruik van Parro, een communicatiemiddel voor scholen. Hiermee kunnen we rechtstreeks met de ouders communiceren. Ziektemeldingen etc. worden ook via Parro gemeld. Een andere manier is via Facebook. Ga, als u dat nog niet hebt gedaan naar https://www.facebook.com/DirkVanDijkschool  . Klik op de knop Vind ik leuk en u blijft op een snelle manier op de hoogte van het laatste nieuws.