Ouder Mail

Week 42

Komende activiteiten

Maandagavond is er een voorlichting voor de ouders van de Torenklas. De betreffende ouders hebben daar een uitnodiging voor gehad.

Donderdag vindt de screening logopedie 5-jarigen plaats. De koffie-inloop die gepland stond voor woensdag moeten we helaas nog even verschuiven.

Aanwezigheid Marian

Marian Koolhaas zal de komende week op maandagochtend, dinsdagmiddag en de hele donderdag op school aanwezig zijn.

Inpakavond Sint groep 1 t/m 4

Op woensdagavond 21 november willen we weer de Sinterklaaspakjes voor de groepen 1 t/m 4 inpakken. Kunnen we op u rekenen?

Studiedag

Aan het begin van dit schooljaar is in samenspraak met de MR een aantal studiedagen vastgelegd. Maandag 29 oktober (de dag na de herfstvakantie) is er opnieuw een studiedag. Alle leerlingen zijn dan nog een dag extra vrij!

De andere studiedagen dit jaar zijn op:

• Donderdag 22. nov 2018
  • Vrijdag 7. jun 2019

AVG, noodnummers en ouderbijdrage

Mocht u de formulieren voor de noodnummers, privacy voorkeuren en ouderbijdrage nog niet ingeleverd hebben, wilt u dat dan zo snel mogelijk doen zodat wij de administratie bij kunnen werken?

In de brief over de privacyvoorkeuren staat ook het vermelden van adresgegevens op de groepslijst. Zodra wij van een klas weten dat er geen bezwaar is tegen verspreiding van de groepslijst zullen we deze gaan uitdelen in de groep.

Jaarplanning

Wekelijks vindt u de activiteiten voor de komende week in het oudernieuws. Alle activiteiten vindt u via deze link.

Inschrijving nieuwe kleuters

Wordt uw zoon/dochter dit schooljaar 4 en komt hij/zij bij ons op school dan zouden we het erg fijn vinden de inschrijving zo snel mogelijk te ontvangen. Informatie en inschrijfformulieren bij Jan Hollander

Wij proberen zo veel mogelijk via de mail te communiceren met ouders om zo papier uit te sparen. Ook maken we veelvuldig gebruik van Parro, een communicatiemiddel voor scholen. Hiermee kunnen we rechtstreeks met de ouders communiceren. Ziektemeldingen etc. worden ook via Parro gemeld. Een andere manier is via Facebook. Ga, als u dat nog niet hebt gedaan naar https://www.facebook.com/DirkVanDijkschool  . Klik op de knop Vind ik leuk en u blijft op een snelle manier op de hoogte van het laatste nieuws.