Werken bij

Obs Dirk van Dijk is onderdeel van Stichting Openbaar Onderwijs Kampen (OOK). Met zes scholen en zes onderwijsconcepten willen we het beste onderwijs bieden. Van vertrouwd traditioneel tot verrassend vernieuwend; elke school is uniek. Daarvoor zoeken we ook unieke leerkrachten die onze leerlingen begeleiden en ondersteunen bij het ontdekken van zichzelf, de ander en de wereld. Iets voor jou?

Ptf6453 Groter

Wil je een fijne baan?

Het is fijn werken op obs Dirk van Dijk of een andere school van de Stichting Openbaar Onderwijs Kampen. Net zoals we volop keus hebben voor leerlingen, zo kan ook jij kiezen voor het openbaar onderwijs dat het beste aansluit bij jouw talenten. Word je enthousiast van onze sprankelende onderwijsmethode? Of ga je liever werken bij een jenaplan- of een daltonschool? Want ook daar zoeken ze nieuwe collega’s. Zie je even geen geschikte vacature voor jou? Mail ons dan vooral jouw open sollicitatie.

Bekijk alle vacatures
Ptf6442

Of zoek je een leerzame stageplek?

Je bent vastberaden om de beste en leukste juf of meester te worden. Je bent al een flink eind op weg met je opleiding en je stage komt in zicht. Zoek je een echt leuke stageplek, waar je veel leert en waardevolle ervaring opdoet? Neem dan snel contact op met ons.